Zgjidhni Faqe
Lë duhanin me Tabex

Tabex Info – Politika e privatësisë

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në Tabex Info, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

 

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

 

Media

Nëse ngarkoni imazhe në Tabex Info, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët në Tabex Info mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në Tabex Info.

 

Biskota

Nëse lini një koment në Tabex Info, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj të internetit në skedarë cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

 

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

 

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Kukit e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni "Më mbaj mend", identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

 

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

 

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në Tabex Info mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

 

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

 

sqShqip