Tabex Информации
Tabex Информации

СЕ ПРОДАВА

Ова име на домен (или веб-локација со содржина) е достапно за продажба од неговиот сопственик.

Секоја понуда што ќе ја поднесете е обврзувачка за 7 дена.

Ако ви требаат дополнителни информации, контактирајте не.

НАПРАВИ ПОНУДА

Овозможете JavaScript во вашиот прелистувач за да ја пополните оваа форма.
Откажете од пушењето со Tabex

Tabex Info – Политика за приватност

Коментари

Кога посетителите оставаат коментари на Tabex Info, ние ги собираме податоците прикажани во формуларот за коментари, а исто така и IP адресата на посетителот и низата на кориснички агент на прелистувачот за да помогнеме во откривањето на спам.

 

Анонимизирана низа создадена од вашата адреса за е-пошта (исто така наречена хаш) може да се обезбеди на услугата Gravatar за да се види дали ја користите. Политиката за приватност на услугата Gravatar е достапна овде: https://automattic.com/privacy/. По одобрувањето на вашиот коментар, сликата на вашиот профил е видлива за јавноста во контекст на вашиот коментар.

 

Медиуми

Ако поставувате слики на Tabex Info, треба да избегнувате да поставувате слики со вградени податоци за локација (EXIF GPS). Посетителите на Tabex Info можат да преземаат и извлечат какви било податоци за локацијата од сликите на Tabex Info.

 

Колачиња

Ако оставите коментар на Tabex Info, може да се одлучите за зачувување на вашето име, адреса на е-пошта и веб-локација во колачиња. Овие се за ваша погодност за да не мора повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе оставите друг коментар. Овие колачиња ќе траат една година.

 

Ако ја посетите нашата страница за најавување, ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња. Ова колаче не содржи лични податоци и се отфрла кога ќе го затворите прелистувачот.

 

Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најавување и изборот на екранот. Колачињата за најавување траат два дена, а колачињата со опции на екран траат една година. Ако изберете „Запомни ме“, вашето најавување ќе трае две недели. Ако се одјавите од вашата сметка, колачињата за најавување ќе бидат отстранети.

 

Ако уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе се зачува во вашиот прелистувач. Ова колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува ID на објавата на написот што штотуку го уредивте. Истекува после 1 ден.

 

Вградена содржина од други веб-локации

Написите за Tabex Info може да вклучуваат вградена содржина (на пр. видеа, слики, статии итн.). Вградената содржина од други веб-локации се однесува на ист начин како посетителот да ја посетил другата веб-локација.

 

Овие веб-локации може да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградуваат дополнително следење од трета страна и да ја следат вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина доколку имате сметка и сте најавени на таа веб-локација.

 

mk_MKМакедонски јазик